Vegetarisch of vegan?
Show notes
In deze aflevering filosoferen Alex en Rob over de mindset van een veganist. Is deze mindset vanaf dag 1 als veganist hetzelfde als jaren later, kan de reden waarom je veganist bent geworden ook een verschil in mindset genereren. En is de verandering van mindset iets wat je kunt tegenhouden of gebeurt dit met iedereen? Zomaar een aantal vragen waarbij Alex en Rob hun gedachten bij hebben en ook hun eigen antwoorden op hebben gegeven.
Scrambled tofu: Een pak tofu ( 375 gram supermarkt) liefst firm silken tofu, deze heeft de beste textuur. Anders gewone tofu. Laat uitlekken of druk droog maar in dit geval niet teveel omdat het de textuur van scrambled egg mag krijgen. Brokkel de tofu in een schaal ( niet te grote stukken) marineren met: kerrie( ik gebruik curry madras van Apollo), zwarte peper, beetje gewoon zout en kala namak( grijs zout en deze zorgt voor de ei smaak en geur), een beetje tomatenpasta en een beetje soja kookroom. Mix alles goed en laat ong een uur staan. Pak een braadpan en maak een roux. Flink blok boter in de pan en maak deze aan met bloem. Als de roux klaar is voeg je de tofu toe. Roeren en evt iets sojaroom toevoegen voor de juiste textuur. Eet smakelijk
- Geef ons Feedback
- Website van Het vegan geluid
- Vegan peacefood article english van Dr. RĂ¼diger Dahlke
- Dr. RĂ¼diger Dahlke internationaal
- Vegan restaurant het paradijs in Enschede
- Kala namak zout
Instagram van de hosts
LinkedIn van de hosts
De bedrijven van de hosts
- Bagels & Beans Enschede, de zaak van Rob
- De vegan specialist
- De band Ten Times A Million van Alex
- Duitse podcast "Bewusst leben" van Alex
New comment