Vegan koken met weinig tijd

Show notes

Hoe kun je een druk leven toch makkelijk combineren met het feit dat je veganist bent? Wat kook je, wat moet je in huis hebben en vooral hoe moeilijk of makkelijk is het om hier goed mee om te gaan? In deze episode geven wij een heleboel tips.

Recept Vegan romige pasta met spinazie en tomaat Ingrediënten: • 200 g pasta (bv. spaghetti of penne) • 100 g verse spinazie • 150 g cherrytomaten, gehalveerd • 2 eetlepels hummus (voor de saus) • 1 teentje knoflook, fijngehakt

Bereiding: 1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. 2. Verhit een beetje olie in een pan en fruit de knoflook kort. 3. Voeg de cherrytomaten toe en bak ze tot ze zacht zijn. 4. Doe de spinazie erbij en laat slinken. 5. Voeg de gekookte pasta en de hummus toe, meng goed tot een romige saus ontstaat.

Episodes & Links met betrekking tot deze

LINKS van het vegan geluid

LINKS van Rob

LINKS van Alex

New comment

Your name or nickname, will be shown publicly
At least 10 characters long
By submitting your comment you agree that the content of the field "Name or nickname" will be stored and shown publicly next to your comment. Using your real name is optional.