Vegan koken met weinig tijd
Show notes
Hoe kun je een druk leven toch makkelijk combineren met het feit dat je veganist bent? Wat kook je, wat moet je in huis hebben en vooral hoe moeilijk of makkelijk is het om hier goed mee om te gaan? In deze episode geven wij een heleboel tips.
Recept Vegan romige pasta met spinazie en tomaat Ingrediënten: • 200 g pasta (bv. spaghetti of penne) • 100 g verse spinazie • 150 g cherrytomaten, gehalveerd • 2 eetlepels hummus (voor de saus) • 1 teentje knoflook, fijngehakt
Bereiding: 1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. 2. Verhit een beetje olie in een pan en fruit de knoflook kort. 3. Voeg de cherrytomaten toe en bak ze tot ze zacht zijn. 4. Doe de spinazie erbij en laat slinken. 5. Voeg de gekookte pasta en de hummus toe, meng goed tot een romige saus ontstaat.
Episodes & Links met betrekking tot deze
- Vegan koken tijdens drukke periodes
- LEGO for Food: Interview met Jef Cavens
- Is Bali het vegan paradijs?
- Processed food
LINKS van het vegan geluid
- Geef ons Feedback
- Instagram Het vegan geluid
- Website van Het vegan geluid
- Linktree van Het vegan geluid
LINKS van Rob
LINKS van Alex
New comment